LoLa:n bussilla venemessuille 9.2.

Lohjan Laivurit tekevät perinteisen bussimatkan Vene 19 Båt messuille 9.2. Ohessa ovat matkan tiedot sekä ilmoittautumisohjeet.     Vene 2019 kutsu

 

Julkaisija: Lohjan Laivurit ry

SPV:n kampanja saamaan uusia ihmisiä vesille!

Yhdessä Vesille -kampanja innostaa suomalaisia vesille ja vesistöjen ääreen 8.-10. kesäkuuta. Nyt on oiva aika, syy ja mahdollisuus napata naapuri veneen kyytiin tai viettää kavereiden kanssa mukava päivä vesillä. Edistetään yhdessä upeaa lajiamme! Kampanjaan voi osallistua helposti: kaverin voi kutsua veneilemään tai piknikille veneeseen, lapsenlapselle voi opettaa solmuja, seurakaverin kanssa voi pitää jumppatuokion rannalla, ja niin edelleen. Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda hienoa lajiamme esiin ja saada uusia jäseniä seuraan.

Julkaisija: Lohjan Laivurit ry

Villahti talkoot 19.5.2018

Villahden kevättalkoot pidetään 19.5.2018

Aloitamme lipunnostolla klo 10.00

Julkaisija: Lohjan Laivurit ry

UUDISTIMME KOTISIVUT

Lohjan Laivurit ry uudisti kotisivut. Uusien sivujen rakenne on tehty helpommaksi selata ja sisältö palvelee myös mobiilikäyttäjiä.

Julkaisija: Lohjan Laivurit ry

KEVÄTKOKOUS 2018

Kevätkokous pidettiin 22.3.2018 klo 18 Neidonkeitaassa, Runokatu1, Lohja. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Kokousmateriaali sekä pöytäkirja löytyvät Kokoukset-osiosta.

Julkaisija: Lohjan Laivurit ry

SYYSKOKOUS 2017

Pidettiin 22.11.2017 Lohjalla. Kokouksessa käsitelltiin sääntöjen määräämät asiat. Kokouksen materiaali löytyy Kokoukset-osiosta

Julkaisija: Lohjan Laivurit ry

Facebook