KOULUTUS

Lohjan Laivurit ry:n sääntöjen mukaan seuran tarkoituksena on järjestää jäsenilleen tilaisuuksia teoreettisten taitojen soveltamiseksi käytännössä kurssien ja harjoitusten muodossa.

Lohjan Laivurit on viime vuosina järjestänyt seuraavia kursseja:

  • Meri-VHF:n käyttäjän kurssi tutkintoineen
  • EA1 ensiapukurssi tutkintoineen
  • CEVNI-kurssi
  • vene-elektroniikan esittely
  • venematkan suunnittelu - toteuttajana Marinerit ry

Lohjalla ja Nummelassa toimiva Hiidenopisto on järjestänyt useita vuosia Suomen Navigaatioliiton alaisia Saaristolaivurin, Rannikkolaivurin ja Avomerilaivurin kursseja, joiden opettajana on toiminut seuramme jäsen Heikki Nuutinen. Näiden kurssien yhteydessä on voinut suorittaa Suomen Navigaatioliiton tutkinnon. Tutkinnon läpäissyt on voinut saada diplomin, mikäli hän on kuulunut Suomen Navigaatioliiton alaiseen seuraan kuten Lohjan Laivureihin.

Saaristolaivurikurssi kestää syyslukukauden, Rannikkolaivurikurssi kevätlukukauden ja Avomerilaivurikurssi syys- ja kevätlukukauden. Avomerilaivurikurssia ei ole järjestetty joka vuosi.

Tietoja tulevista koulutustilaisuuksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse sekä kotisivuilla ja Mini Loksodromissa. Toivomuksia ja kyselyjä voi tehdä hallituksen jäsenille, joiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-osiosta.

Facebook